Whiskysmagning for begyndere

Vælg billetter


 

Vi har overtalt den lokale whisky-entusiast Flemming Thomsen til at udvælge en stribe whiskyer til os.

Denne aften skal vi smage på 7-8 whiskyer i fornuftigt prisleje, til dig der gerne vil have en introduktion til denne vidunderlige drik, som skotterne i gamle dage kaldte Uisge Beatha – Livets vand. Vi kommer vidt omkring med forskellige fadtyper og lagringer, men ens for dem alle er, at det er første klasses drammer. Alle whiskyer vi smager på, vil der blive fortalt lidt om, og måske krydret med en lille historie fra det virkelige liv.

Flemming driver til dagligt kompetent Murerfirmaet Bavnehøj, og den helt store passion har i mange år været Skotsk single malt whisky. Han er netop hjemvendt fra en 8 dages skotlandstur hvor hele 10 destillerier blev nærstuderet og prøvesmagt – Flemming påstår derfor stadig, at åben ild og rygning bør holdes på afstand af ham på grund af eksplosionsfaren i hans organer, der nu holder 40-50% alkohol.

Vel mødt Damer og Herrer.

Det bliver forrygende!

Venue


Egebjerg – Hansted Forsamlingshus Salen Egebjergvej 129, Egebjerg
8700 Horsens, Danmark
Kan du heller ikke holde konen eller manden ud, så har Egebjerg-Hansted Forsamlingshus svaret, i hvert fald for en aften. Fredag d. 15. november afholdes der Whiskysmagning for nybegyndere.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google